DIGAO GLAS AKADEMIK O TITULI GRADONAČELNIKA BEOGRADA

0

Današnji Kurir u prilogu pod naslovom  MALI LAŽIRAO DOKTORAT?!: DIGAO GLAS AKADEMIK O TITULI GRADONAČELNIKA BEOGRADA piše:

BEOGRAD – Predsednik Odbora SANU za visoko obrazovanje akademik Dušan Teodorović rekao je da je doktorska disertacija gradonačelnika Beograda Siniše Malog, u koju je imao uvid, „strašan plagijat”.

 – Na osnovu proučenih dokumenata, mogu da kažem da, to je strašan plagijat – rekao je Teodorović i dodao da je „posve neobično” što je reč o ekonomisti koji je na FON dobio doktorat iz tehničkih nauka, ali i da su u komisiji pred kojom je Siniša Mali branio doktorsku tezu bila tri člana „čije su reference katastrofalne, u suštini nikakve”.

Teodorović je naglasio da je strašno to što se na političkoj sceni pojavio tako veliki broj ljudi koji ima fakultetsku diplomu, a najčešće iz oblasti menadžmenta s nekog privatnog univerziteta. Mali nije želeo da komentariše mišljenje Teodorovića. – Nemam nikakav komentar, on ima svoje mišljenje.

Pretpostavljam, da je juče vodio utakmicu Crvena zvezda – CSKA, drugačije bi organizovao poslednji napad Crvene zvezde – rekao je Mali.

Share.

About Author

Leave A Reply